Sport

Campioana egalurilor! „U” a scos doar o remiză cu Poli Timișoara

Universitatea Cluj a remizat, 0-0, în partida cu Politehnica Timișoara din cadrul etapei cu numărul 19 din Liga a 2-a.

Trupa antrenată de Adrian Falub a primit vizita celor de la Politehnica Timișoara în ultima etapă din turul de campionat în Liga 2-a, într-un meci care s-a disputat pe Cluj Arena.

Universitatea a început excelent meciul și a avut o primă ocazie de gol în secunda 23, atunci când George Florescu a prins un voleu superb, dar care s-a dus puțin pe lângă poarta oaspeților. Într-o atmosferă de meci mare, cele două echipe s-au anihilat și până la pauză doar un nou șut bun al lui Florescu a animat atmosfera.


Clujenii au început tare repriza secundă și au fost la un pas de a marca la o fază fixă, dar Goga a ratat inexplicabil din apropierea liniei careului de șase metri. Universitatea a forțat și după ratarea căpitanului, dar Murariu avea să îl blocheze și pe Dican în minutul 67.

Poli a fost la un pas să dea marea lovitură în minutul 73, atunci când Vidrășan a centrat perfect, dar Zăbun a trimis în bara porții lui Dur-Bozoancă  cu o lovitură de cap venită din mijlocul careului..


Trupa lui Adrian Falub a dominat finalul de meci, dar fără rezultat pe tabela de marcaj, în ciuda faptului că Inacio Miguel și Dorin Goga au rata șanse importante de a marca.

Universitatea Cluj a ajuns la 8 remize în acest sezon, fiind pe primul loc în acest clasament. Trupa clujeană are 23 de puncte și ocupă locul 11 după acest meci. „U” va juca sâmbăta viitoare împotriva celor de la CSM Reșita pe Cluj Arena.


”U” Cluj: Dur-Bozoancă - Inacio Miguel, Telcean, Art. Crăciun, Tiago Gomes - Dican, Ceitil, G. Florescu - Gavra, Goga (cpt.), Al. Pop

Rezerve: Gorcea - Kay, Guedj, Nic. Pîrvulescu, R. Takacs, Taub, Rafa Miranda


Antrenor: Adrian Falub

ASU Poli: Murariu - C. Jurj, Scutaru, Mera (cpt.), Cherecheş - Bg. Vasile, Ignea, Dros - C. Popescu, Mir. Axente, Ad. Ungureanu


Rezerve: M. Contra - Coadă, Vidrăsan, F. Trip, Piţigoi, D. Radu, Zabun

Antrenor: Octavian Benga

Ultimele Stiri
abonare newsletter