Sport

CFR Cluj - Chindia Târgovişte 4-0

CFR Cluj a învins-o pe Chindia Târgovişte cu scorul de 4-0 (1-0), vineri, pe teren propriu, în primul meci din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal.

Campioana s-a impus prin golurile marcate de Cătălin Itu (3), Mihai Bordeianu (71, 79) şi Mario Camora (86).

CFR a avut şi o bară, prin Billel Omrani (43), care a încercat un lob peste portarul Mihai Aioani, în poziţie de unu la unu.


În tur, CFR s-a impus cu scorul de 4-1.

CFR e neînvinsă pe teren propriu în acest campionat, având opt victorii consecutive, după debutul cu un egal.


Chindia a ajuns la cinci partide consecutive fără victorie în Liga I, două egaluri şi trei eşecuri.

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, vineri seară, că îşi felicită jucătorii pentru atitudinea de la meciul cu Chindia Târgovişte, el precizând că Mihai Bordeianu a greşit pase, dar a şi marcat două goluri.


“Prima repriză am început excelent, trebuia să fie la un omment dat 3-0. În repriza a doua am avut ocazii mari înainte de golul 2. La 2-0 am simţit că nu am fost concentraţi sută la sută. Bine că a venit golul lui Bordeianu. Astăzi a greşit multe pase, dar dacă greşeşti multe pase şi dai două goluri poţi să o faci mereu. Toate echipele s-au chinuit cu Chindia, noi am dat opt goluri şi asta înseamnă că jucătorii sunt foarte serioşi. Îi felicit pe jucătorii mei pentru atitudinea pe care au avut-o tot meciul. Itu merită felicitări pentru ce a făcut, a venit 15 ore pe drum. A avut lucruri foarte bune. El nu are experienţă”, a spus Petrescu în conferinţa de presă de după meci.

El a precizat că formaţia sa face spectacol şi merge la Roma pentru a obţine calificarea în faza următoare a Ligii Europa. “Trebuie să aprecieze lumea că marcăm multe goluri, facem spectacol. Va fi greu să ne menţinem pe locul 1 până la final, dar noi sperăm să rămânem acolo. În doi ani eu nu am făcut un antrenament defensiv. Numai atac. Avem o echipă adevărată, sper să reuşesc să ţin balanţa până la sfârşitul anului şi să păstrez echipa motivată. Meciul cu Lazio e important pentru Lazio, dacă nu bat ies din competiţie. Noi dacă nu batem mai avem o şansă. Noi mergem acolo să ne calificăm. Sunt convins că va fi foarte, foarte greu”.

abonare newsletter