Sport

Petrescu infirmă o plecare la națională: „Nu m-a căutat nimeni de un an”

CFR Cluj primește vizita celor de la Chindia Târgoviște în etapa cu numărul 17 din Liga 1 Casa, într-un meci care se va desfășura vineri, de la ora 20:30.

Echipa antrenată de Dan Petrescu este pe primul loc în campionat și va avea un meci extrem de greu în fața celor de la Chindia. Formația din Târgoviște a arătat excelent în primul sezon din Liga 1 și a reușit să pună mari probleme unor echipe care au ca  obiectiv primele locuri.

„Vom vedea în meciul cu Chindia dacă pauza a fost sau nu bună. E clar că aveam nevoie de o astfel de pauză. De pe 22 noiembrie până pe 22 decembrie vom avea opt meciuri. Nu mă gândesc la meciul cu Lazio. Mă concentrez mereu la meciul care urmează. Va fi un meci foarte, foarte greu. Chindia a pus probleme tuturor echipelor importante. Au un antrenor foarte ambițios și un lot de jucători foarte bun cu o linie de atac excelentă. ”, a declarat Petrescu.


Antrenorul campioanei este considerat ca unul dintre posibili înlocuitori ai lui Cosmin Contra la echipa națională, dar nu a vrut să comenteze acest aspect

„Nu vreau să vorbesc despre meciurile României. Deobicei în viață primești cât meriți. Nu vreau să comentez nici zvonurile cu privire la plecarea mea la națională. Nu mi se pare ca un antrenor să antreneze în paralel și la club. Nu poți să antrenezi două echipe. Cei de acolo trebuie să decidă ce e bine pentru fotbalul românesc. Nu m-a căutat nimeni de la Federația Română de Fotbal într-un an. Nu m-a sunat nimeni de la nicio echipă. Tot ce știu este din ziare. Momentan sunt fericit la CFR și sper să câștigăm toate meciurile până în 22 decembrie și după vedem. Eu dau mereu 100% pentru echipele pe care le antrenez. Am vorbit și cu fostul meu agent să nu mai vorbească nimic de mine. Eu nu am agent, sunt liber și eu decid. Pe mine nu mă interesează ce apare în presă, eu discut acum de meciul cu Chindia.”, a explicat Petrescu.

abonare newsletter