monitorulcj.ro Menu

Sport

FRF vrea să permită consumul de bere pe stadioanele din România

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că FRF doreşte permiterea consumului de bere pe stadioanele din România.

Vochin este un invitat constant al televiziunii Telekom Sport, iar miercuri seară a dezvăluit că militează pentru reintroducerea consumului de alcool pe stadioanele din România .

„Mi se pare o mare prostie, merg în toate stadioanele din Europa asta, se bea o bere uşor alcoolizată, că d-aia vine omul la spectacol, să mai bea o bere, să mai mănânce un sandviş, să mai stea de vorbă. La noi e regulă ca la un kilometru în jurul stadionului să vinzi băuturi de acest gen. Avem iniţiativa asta de cinci ani, tot încercăm, dar nici nu ştii unde să pui dosarul că s-a schimbat ministrul”, a declarat Andrei Vochin, la Telekom Sport.

Consumul de alcool pe stadioanele din România este interzis în acest moment, la fel cum se întâmplă și în jurul arenelor sportive. Fanii riscă o amendă între 100 și 500 de lei pentru consumul de alcool în locuri publice.


Etichete: bere frf stadion