Sport

U-BT Cluj a trecut de Balkan și este calificată în Top 16 în Europe Cup

U-Banca Transilvania Cluj s-a impus cu 86-76 în fața celor de la Balkan Botevgraad în etapa a 5-a din FIBA Europe Cup.

Trupa antrenată de Mihai Silvășan a făcut un meci excelent în Bulgaria și a condus de la un capăt la altul fără să ofere vreo șansă adversarilor de peste Dunăre,

Formația clujeană avea un avans de 15 puncte încă după primul sfert, atunci când defensiva  a funcționat excelent, iar echipa a încasat doar șase puncte în 10 minute. U-BT Cluj nu a mai cedat șefia după acest parțial și a ajuns la patru victorii și o înfrângere în FIBA Europe Cup. Clujenii vor da în ultima etapă peste Enisey, într-un meci care se va juca miercuri și care va decide ocupanta primului loc.


Kerron Johnson a fost cel mai bun marcator cu 13 puncte, fiind urmat de Planinic (11), Ate (11), Tarolis (10), Zganec (10), Richard (9), Kuti (7); Uță (6), Vida (4), Rotaru (3), Calnicenco (2).

Mihai Silvășan a vorbit la finalul meciului cu Botev Botegraad:


"Sunt foarte bucuros pentru că băieții au raspuns bine la miza meciului. Ne doream sa obținem calificarea încă din această partidă. Am început puternic, ne-am creat un avantaj considerabil pe care am reușit să îl gestionam cu brio până la final. Numărul mare de mingi pierdute nu ne bucură, însă chiar și cu acest aspect negativ am controlat meciul și am obținut calificarea. Mai avem încă un meci în faza grupelor împotriva rușilor de la Enisey Krasnoyarsk. Ne dorim să îl câștigăm și să obținem primul loc în grupă"

Ultimele Stiri
abonare newsletter