Sport

Victorii pe linie pentru echipele clujene în Liga Elitelor U19

CFR Cluj, Universitatea Cluj și Ardealul Cluj reprezintă cu cinste orașul de sub Feleac în Liga Elitelor U-19.

Cele trei echipe clujene au șanse să ajungă în fazele superioare ale competiției la categoria U-19, fiind clasate în acest moment între primele patru formații din Seria Vest.

CFR Cluj a defilat în această rundă pe terenul celor de la Colțea Brașov reușind să se impună cu 4-0 într-o partidă care s-a desfășurat la poalele Tâmpei. Ardealul Cluj a zdrobit LPS Bihorul Oradea, într-un meci încheiat cu scorul de 7-0 pentru juniorii clujeni, în timp ce Universitatea Cluj a trecut cu 2-1 de Politehnica Timișoara.


UTA Arad este liderul seriei la U-19 cu 49 de puncte acumulat pe locul secund fiind CFR Cluj cu 46 de puncte, în timp ce Universitatea Cluj cu 41 de puncte încheie podiumul. „Studenții” sunt urmați de Ardealul Cluj la un singur punct, în timp ce Universitatea Craiova, a 5-a clasată, are 31 de puncte.

La categoria U-17, doar CFR Cluj a reușit să se impună în această etapă cu 5-1 în fața celor de la Colțea. Ardealul a cedat cu 1-0 în duelul cu Bihorul Oradea, în timp ce Universitatea a pierdut 3-1 în fața lui Poli. CFR Cluj este pe locul trei la U-17 cu 39 de puncte, în timp ce ”U” este pe șase cu 36 de puncte. Ardealul este cea mai slab clasată trupă clujeană și are doar 17 puncte, fiind astfel pe locul opt.

abonare newsletter