Sport

Ultimatumul lui Țucudean: „Dacă mai simt ceva, mă voi lăsa de tot”

George Țucudean, 28 de ani, a anunțat că va reveni în lotul celor de la CFR Cluj în pauza de iarnă, dar va renunța definitiv la fotbal dacă mai simte palpitații.

Revenirea lui George Țucudean pe teren a devenit un subiect de maxim interes pentru fanii echipei din Gruia în ultimele luni. Golgheterul echipei din ultimele sezoane a anunțat că se va alătura lotului în pauza de iarnă, dar nu se știe dacă va apuca să redubeteze în tricoul campionilor.

Atacantul lui CFR a transmis un mesaj ferm conducerii cu privire la problemele pe care le-a avut: „Dacă voi simți o singură dată palpitații, voi renunța de tot la fotbal”, le-a spus Țucudean șefilor.


Cantonamentele pe care Dan Petrescu le va organiza în perioada de iarnă vor fi decisive pentru George Țucudean. Echipa va pleca cel mai probabil în Spania în pauza de iarnă și în funcție de modul în care va reacționa inima lui Țucudean se va lua o decizie finală.

George Țucudean a avut primele probleme la începutul lui 2019 înaintea unui meci cu FC Viitorul, dar după o intervenție chirurgicală la Viena lucrurile păreau să revină la normal. Atacantul a evoluat ultima dată pentru CFR Cluj în duelul cu Slavia Praga, dar și atunci a resimțit anumite palpitații și a decis să renunțe temporar la fotbal.


Revenirea golgheterului pe teren ar fi cel mai important transfer pentru Dan Petrescu în iarnă. Antrenorul l-a complimentat pe atacant și în perioada în care acesta era mai preocupat de investigații medicale decât de antrenamente: „E precum Cristiano Ronaldo pentru CFR, absența lui mă afectează enorm!".

Ultimele Stiri
abonare newsletter