monitorulcj.ro Menu
Sport

Ţucudean visează să marcheze din nou pentru CFR Cluj

George Ţucudean, atacantul celor de la CFR Cluj, îşi doreşte să revină cât mai repede pe gazon după problemele pe care le-a avut la inimă în ultima perioadă.

Atacantul echipei din Gruia s-a retras temporar din activitate după ce a simţit anumite bătăi necontrolate ale inimii în timpul meciurilor. Ţucudean este pregătită însă să revină din iarnă în lotul campioanei şi să marcheze din nou goluri.


„De fiecare dată e plăcut când mă întorc aici, dar sper să fie o perioadă scurtă în care voi fi în tribună şi din iarnă îmi doresc să fiu din nou în teren. Când am venit aici, oamenii care au fost mi-au prezentat un proiect foarte serios şi foarte interesant, eram deja într-o bună perioadă a carierei mele şi nu am ezistat să vin aici, mai ales că era antrenor şi Dan Petrescu.

Este un club sănătos CFR-ul în momentul de faţă. E o perioadă foarte bună a carierei mele, au apărut problemele astea, sper să trec uşor peste ele şi să îmi reiau repede activitatea. Cea mai bună vârstă este 27-28 de ani şi până la 30-32 e cel mai bine, atunci să fii cel mai în formă”, a spus Țucudean.

Primele probleme pentru vârful lui CFR Cluj au apărut în luna martie înaintea unui meci cu Viitorul din play-off. Țucudean a moștenit de la tatăl său sindromul Wolff-Parkinson-White (WPW), cel care l-a obligat pe Marius Țucudean să pună ghetele în cui în anul 1994, la doar 27 de ani.