Sport

Simone Tempestini va face angajarea la meciul U-BT Cluj – SCM Timişoara

Simone Tempestini va face angajarea la meciul U-Banca Transilvania - SCM Timișoara, sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 19:00, în BTarena.

Simone Tempestini (25 de ani) este de patru ori campion în Campionatul Național de Raliuri și participant în Campionatul Mondial de Raliuri la categoria WRC2 la bordul unui Hyundai i20 R5. El a obținut primul său titlu la doar 21 de ani, în 2015, fiind de altfel cel mai tânăr campion național absolut la raliuri din istoria României.

U-Banca Transilvania Cluj a jucat la mijlocul săptămânii împotriva celor de la Enisey Krasnoyarskyi în FIBA Europe Cup. Trupa antrenată de Mihai Silvăşan a suferit în Rusia prima înfrângere a sezonului, dar va avea parte de un meci mai uşor în weekend.


SCM Timişoara are două victorii şi două înfrângeri în actualul sezon, fiind una dintre echipele imprevizibile din Liga Naţională de Baschet. Bănăţenii au învins Steaua Bucureşti şi SCM Craiova, dar au pierdut meciurile cu BCM Piteşti şi Dinamo Bucureşti.

U-Banca Transilvania Cluj este pe primul loc în Liga Naţională de Baschet, fiind singura echipă care nu a pierdut în actualul sezon din campionatul intern.


Timişoara se bazează pe un trio sârbesc format din Komatina, Pesakovic si Mirkovic, dar şi pe americanii Brown şi Franklin.

abonare newsletter