Sport

Adrian Falub, supărat pe fundaşi după meciul cu UTA: „Nu se poate să luăm gol aşa”

Universitatea Cluj a remizat, 1-1, împotriva celor de la UTA Arad, într-un meci disputat miercuri în Liga a 2-a.

Cele două echipe s-au întâlnit într-un meci restant din Liga a 2-a, iar golurile partidei au fost înscrise Octavian Ursu şi Dorin Goga. Fostul mijlocaş de la Universitatea Cluj a deschis scorul în primele minute ale jocului după o gravă greşeală a lui Kay în defensiva ardelenilor. Portughezul a fost surprins de o minge lungă trimisă peste el de apărătorii celor de la UTA, iar Ursul l-a executat fără mari emoţii pe Dur-Bozoancă.

Universitatea Cluj s-a mişcat mult mai bine după primirea golului şi a demonstrat că poate să se bată de la egal la egal cu echipele din prima jumătate a clasamentului. „Studenţii” au dominat jocul şi au ratat ocazii importante de gol înainte ca Dorin Goga să egaleze în minutul 87 cu un şut dintr-o lovitură liberă de la 18 metri.


Adrian Falub, antrenorul celor de la Universitatea Cluj, s-a declarat extrem de supărat pe jucătorii lui din defensivă după golul încasat.

„A fost un meci echilibrat din care am luat în cele din urmă un punct. Am încasat un gol dintr-o greşeală impardonabilă pe care nu pot să o înţeleg. Şi la meciul cu Ripensia am luat un gol asemănător. Sunt nişte greşeli pe care nu le pot înţelege nici eu. Am dominat jocul şi cred că până la urmă este un punct echitabil după cum s-a disputat meciul. UTA este o echipă care se bate la promovare pentru că joacă ce îşi propune. Noi nu putem face acest lucru pentru că greşim foarte mult. Când iei un gol după o pasă de 25 de metri nu mai poţi pune în practică ce pregăteşti”, a declarat Falub după meci.


Tehnicianul celor de la Universitatea Cluj a vorbit şi despre o lipsă de motivaţie a jucătorilor în meciurile cu echipele mici din Liga a 2-a.

„Noi nu avem foame de victorie, nouă ne plac meciurile cu FCSB, când vine lume multă. Din păcate, jucătorii nu se mobilizează la fel de bine cu echipele mici. Am bătut Petrolul, cred că meritam şi să batem Mioveni, iar în meciul cu UTA puteam să luăm cele trei puncte dacă nu încasam un gol aşa uşor”, a completat antrenorul clujean.


Universitatea Cluj va juca duminică în Regie, pe terenul celor de la Rapid, într-un meci care se va disputa de la ora 12:00. Falub a prefaţat meciul cu trupa din Capitală şi speră să obţină punct sau puncte.

„Meciul cu Rapid nu este de totul sau nimic. Ei au obiectiv să promoveze, iar noi avem obiectiv să nu retrogradăm. Este un meci din care ne dorim să luăm puncte, dar asta rămâne de văzut”, a spus tehnicianul clujean.


Octavian Ursu, fostul jucător de la Universitatea Cluj, a devenit un om de bază la UTA Arad în actualul sezon din Liga a 2-a. Mijlocaşul a fost îndepăratat extrem de uşor de fosta conducere a clujenilor în această vară.

„Eu nu l-aş fi dat pe Ursu pentru că noi nu avem un jucător precum el. Asta a fost strategia din vară şi nu vreau să mai comentez. Am vorbit destul despre acest lucru”, a replicat Falub jurnaliştilor după meciul cu UTA.

abonare newsletter