Sport

Punct de moral pentru "U" Cluj! Elevii lui Falub au egalat UTA în ultimele minute

Universitatea Cluj a remizat, 1-1, împotriva celor de la UTA Arad pe Cluj Arena.

Universitatea Cluj a primit vizita celor de la UTA Arad într-un meci restanţă din etapa a 6-a din Liga a 2-a Casa.

Trupa pregătită de Adrian Falub a avut prima ocazie importantă de gol în minutul patru prin Dorin Goga. Atacantul clujenilor a tras dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri de poartă, dar Iacob a reţinut fără mari probleme.


Universitatea s-a apropiat pentru a doua oară periculos de poarta lui Iacob în minutul 10, însă execuţia lui Pop a fost reţinută din nou de Iacob.

Octavian Ursu, fostul jucător de la Universitatea Cluj, a deschis scorul în minutul 11 al jocului după o pasă lungă venită din centru defensivei peste Kay. Ursu a fost la un pas să facă 2-0 după 16 minute de joc, dar execuţia lui a trecut puţin pe lângă poarta lui Dur-Bozoancă dintr-o poziţie ideală.


Alexandru Pop a avut o nouă ocazie de a marcat în minutul 20 al jocului, dar şutul său a fost respins excelent de bravul Iacob. Universitatea a presat pe durata întregii reprize, dar ocaziile lui Goga, Takacs sau Gavra au rămas fără efect pe tabela de marcaj.

Repriza secundă a început excellent pentru Universitatea, iar Miguel şi Goga au fost la un pas de egalare. Cei doi au fost blocaţi excelent de Florin Iacob. Elevii lui Falub au dominat copios repriza secundă şi doar lipsa de eficienţă la finalizare a făcut ca scorul să rămână în favoarea oaspeţilor.


Partida de pe Cluj Arena a fost una extrem de tensionată, fiind nevoie chiar şi de intervenţia jandarmilor după ce mai mulţi fani ai clujeni s-au îndreptat către un grup de suporteri veniţi de la Arad.

Denis Hrezdeac a avut nevoie de intervenţia ambulanţei după ce s-a ciocnit cu un jucător la o fază fixă petrecută în careul celor de la UTA. Tânărul mijlocaş a fost comoţionat, fiind imediat schimbat.


Universitatea Cluj avea să izbutească egalarea în minutul 86 al jocului prin Dorin Goga. Veteranul echipei a punctat dintr-o lovitură liberă de la marginea careului de 16 ani. UTA a avut şansa să obţintă toate cele trei puncte în prelungiri, dar Buhăcianu a fost blocat excelent de Cosmin Dur-Bozoancă.

Universitatea Cluj este pe locul 12 în clasament după această remiză cu 17 puncte acumulate. UTA Arad rămâne pe locul secund, dar cu trei meciuri mai puţin disputate faţă de liderul CS Mioveni.


Echipele de start :

U Cluj : Dur-Bozoancă – Miguel (Pîrvulescu 83), Crăciun, Kay – Takacs (Guedj 67), Dican, Florescu (Miranda 76), Taub – Pop, Goga, Gavra

UTA : Iacob – Rus, Melinte, Ilie, Tomozei – Bustea, Hrezdeac (Isac 72), Moise, Ursu (Minculescu 85) – Buhăcianu, Rus (Ioniţă 63)

Spectatori : 2329

Ultimele Stiri
abonare newsletter