Sport

Daniel Stanciu, planuri mari la "U" Cluj: "Vom aduce jucători! Până în vară totul revine la normal"

Daniel Stanciu, noul director sportiv al Universității Cluj, a vorbit despre situația de la club și a promis modificări importante.

Noul oficial al clujenilor a recunoscut că încă sunt probleme mari la capitolul organizare în cadrul echipei, dar până la vară totul va reveni la normal.

“Știam de când am semnat unde am venit. Cred că e o lipsă de organizare, dar lucrurile se vor regla încet. Am mare încredere în colegii mei și cred că împreună putem trece peste acest moment dificil. Colaborăm bine cu staff-ul tehnic, jucătorii au răspuns foarte bine și cred că avem un singur obiectiv, acela de readuce Universitatea Cluj unde îi este locul, iar din vară cred că totul va fi în regulă. Am citit și unele păreri ale suporterilor, multe îndreptățite, dar trebuie să fim conștienți că obiectivul nostru este acela de a menține echipa în Liga a 2-a și de construi o echipă puternică. Minuni se pot întâmpla, alții pot construi o echipă de mercenari în iarnă, care să reușească promovarea.“, a declarat Daniel Stanciu.


Directorul sportiv al echipei a anunțat că în iarnă vor mai fi aduși fotbaliști, deoarece lotul este unul subțire în acest moment.

“E limpede că echipa trebuie să se întărească, nu neapărat să renunțăm la jucători, ci să avem o concurență pe posturi. Lotul e destul se subțire și avem probleme din punct de vedere numeric. Vom avea o problemă după meciul cu Rapid, Crăciun a fost convocat la echipa națională a Moldovei și vom avea o mare problemă. E o onoare și pentru noi că el a fost convocat, iar primul joc al lui ar putea fi împotriva Franței, la Paris.“, a mai spus Stanciu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter