Sport

Furtună în vestiarul lui CFR la pauza meciului cu Academica Clinceni: "A fost cel mai dur discurs"

CFR Cluj a câştigat cu 3-0 duelul cu Academica Clinceni după un meci în care formaţia din Gruia a marcat toate golurie în partea a doua.

Dan Petrescu, tehnicianul celor de la CFR Cluj, a recunoscut că a avut un discurs dur în pauza meciului cu Academica Clinceni, iar principalii vizaţi au fost Billel Omrani şi Lacina Traore.

"E important să marcăm goluri, pentru că lumea de-aia vine şi a venit pe frigul ăsta, cei care au venit, să vadă spectacol şi goluri. La CFR, când câştigi cu 1-0 nu e bine şi normal că ne doream mai multe goluri, dar în repriza întâi a intrat foarte rău Traore, în repriza a doua, după ce a explodat vestiarul, a început să joace şi el. A fost cea mai dură conferinţă a mea de când sunt în fotbal, mai ales pentru Traore şi pentru Omrani", a declarat Dan Petrescu, la finalul meciului.


Petrescu şi-a imaginat la pauză un nou scenariu în care echipa din Gruia nu găseşte drumul spre poartă.

"De obicei pe ploaie nu câştig niciun meci. La Celtic am pierdut, cu Poli Iaşi am pierdut. Cred că e primul meci pe care îl câştig pe ploaie la CFR Cluj. Prima repriză a fost destul de grea, mingea nu voia să intre, cădea pe bară, cădea în portar. Şi m-am gândit că o fi cum spun englezii: one of these nights, adică o noapte care nu vrea să intre. Am avut şansă că am dat gol repede, am început bine repriza a doua şi ne-am făcut meciul mai uşor, dar vă spun sincer, meciul nu a fost uşor.", a mai spus antrenorul lui CFR.

abonare newsletter