Sport

Cupa României continuă la Cluj! Sănătatea joacă cu Petrolul

Sănătatea Cluj primește vizita celor de la FC Viitorul, miercuri, de la ora 17:00, în optimile de finală ale Cupei României.

„Virușii” au produs marea surpriză în turul precedent, atunci când au reușit să o elimine pe Viitorul, deținătoarea trofeului și speră că vor face o figură frumoasă și în fața celor de la Petrolul.

Trupa ploieșteană este una net inferioară celor de la Viitorul și are amintiri proaste de pe Cluj Arena. Prahovenii au fost învinși cu 4-0 de Universitatea Cluj, într-un meci în care Flavius Stoican a fost extrem de supărat la adresa arbitrajului.


Ionuț Rada, unul dintre cei mai cunoscuți jucători de la Sănătatea Cluj, a vorbit despre duelul cu Petrolul Ploiești din Cupa României

„Toată lumea se gândeşte acum că va fi mai uşor dacă am trecut de Viitorul, dar Petrolul va fi mult mai motivată, mai atentă. E vorba şi de respectul adversarului. Şi eu, când întâlneam echipe din Liga 3 sau 4 mă gândeam că meciul este câştigat dinainte. Petrolul va fi mult mai atentă cu noi. Lumea ne va lua mult mai în serios, de acum. Petrolul se luptă să revină pe prima scenă, au un antrenor care încearcă să îi pună pe picioare, pentru că au avut rezultate oscilante. I-am văzut cu Universitatea, când au pierdut cu 4-0, dar, aşa cum am spus, Petrolul va fi mai atentă decât Viitorul. ”, a declarat fostul fundaș de la CFR Cluj sau Rapid.

Ultimele Stiri
abonare newsletter