Sport

„U” Cluj joacă meciul sezonului! Pe Cluj Arena vine FCSB

Universitatea Cluj primește vizita celor de la FCSB în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, într-o partidă care se va disputa marți, de la ora 21:00, pe Cluj Arena.

Trupa pregătită de Adrian Falub are șansa să spele sezonul dezamăgitor pe care l-a avut în Liga a 2 în celor aproximativ 15.000 de fani care și-au anunțat prezența la meci.

Cele două echipe se reîntâlnesc marți la aproximativ 4 ani de la ultimul meci. Trupa roș-albastră se impunea în 2015 cu 1-0 prin golul marcat de Aymen Tahar. Universitatea Cluj și FCSB s-au duelat și în ultimul act al Cupei României, iar formația din Capitală avea să se impună cu 3-0.


FCSB are un moral excelent înaintea meciului cu Universitatea și este la cel mai bun moment din acest sezon. Echipa pregătită de Bogdan Vintilă nu a mai pierdut din luna august, atunci când echipa a fost învinsă de Viitoria Guimaraes în Europa League.

Universitatea Cluj a câștigat în ultima rundă pe terenul celor de la Pandurii Tg. Jiu și a scăpat pentru moment de zona locurilor retrogradabile.


„Este un meci de interes maxim. Pentru noi este însă doar un meci bonus, doarece sâmbătă avem un meci greu în campionat. Pentru noi prioritatea este campionatul, deoarece avem mari probleme acolo. Jucătorii care vor intra vor da însă totul și cu FCSB. Sunt o echipă bună și toată lumea știe. Acum și-au revenit, nu mai au accidentări, dar ne vom juca șansa”, a prefațat meciul Falub.

Tehnicianul celor de la Universitatea Cluj a vorbit și despre instalarea lui Daniel Stanciu în funcția de director sportiv.


„Daniel Stanciu nu cred că va fi primit foarte bine. Nu am fost eu bine primit sau Sabău, dar Daniel a lucrat la mai multe cluburi. La ce tensiune este acum, cred că nimeni nu ar fi fost primit bine. Eu nu am fost niciodată omul care să periez omul. Respect foarte mult fanii, dar nu merg niciodată să îi periez și de asta nu știu ce sfaturi să îi dau lui Daniel. Fără suporteri acest club moare. Pe mine mă interesează foarte mult partea sportivă. Dacă clubul a decis să îl aducă eu voi încerca să lucrez cât mai bine. ”, a explicat Falub.

Dorin Goga, unul dintre jucătorii importanți din lotul lui Adrian Falub, a vorbit și el despre meciul așteptat de întreaga suflare clujeană:


„Sunt fanul meciurilor tari, în nocturnă și îmi doream să joc împotriva unor jucători importanți din Liga 1. Pentru mine este mult mai ușor să mă motivez la astfel de jocuri. Pentru astfel de meciuri trăiesc. Am în continuare o dorință foarte mare să joc astfel de meciuri. ” a declarat Dorin Goga.

Echipele probabile:                                                                                                                                       


Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă –, Kay, Art. Crăciun, Miguel - Guedj, G. Florescu, Dican, Mihalcea- Pîrvulescu, Goga, Al. Pop

FCSB: Vlad- Manea, Soiledis, Cristea, Panțîru- Vînă, Popescu, Moruțan – Salomao, Hora, Coman

Ultimele Stiri
abonare newsletter