Sport

Dan Petrescu, supărat pe jocul echipei din meciul cu Rennes: "Nu sunt mulţumit de joc. Nu am fost concentraţi"

CFR Cluj a câştigat cu 1-0 pe terenul celor de la Rennes după un meci în care formaţia franceză a avut doi oameni eliminaţi.

Dan Petrescu a fost supărat pe evoluţia jucătorilor lui după victoria cu Rennes din Europa League şi a pus scorul mic pe seama lipsei de concentrare a jucătorilor.

''O victorie rămâne victorie. Nu sunt mulţumit de jocul echipei mele. Jucătorii mei nu au condus cu 2-0 sau 3-0 din cauza faptului că nu au fost destul de concentraţi. Am înţeles de ce Rennes a învins-o pe PSG (în august, cu 2-1). Are jucători foarte buni. Ei au dominat meciul, dar pentru noi victoria este fantastică'', a spus Petrescu.


Antrenorul campioanei a recunoscut că Rennes a fost lipsită de noroc în partida cu CFR Cluj: ''I-am spus antrenorului adversarei (Julien Stéphan) că nu au avut şansă, dar că echipa sa a jucat bine'', a declarat Petrescu după meci, citat de L'Equipe.

CFR Cluj a învins-o pe Rennes cu 1-0, joi seara, în deplasare, în Grupa E a Europa League, prin golul marcat de Ciprian Deac (9), din lovitură liberă. CFR a avut mult timp doi oameni în plus după ce portarul Edouard Mendy (5) şi Eduardo Camavinga (46) au fost eliminaţi pentru faulturi în postură de ultimi apărători. Rennes a ratat un penalty prin Mbaye Niang (28). CFR a terminat şi ea în inferioritate numerică, după ce Mateo Susic a primit al doilea cartonaş galben în min. 82.

Ultimele Stiri
abonare newsletter