Sport

Kerron Johnson a vorbit despre transferul la U-BT Cluj: "Nu am venit să înlocuiesc pe nimeni! Sunt un învingător şi de asta muncesc"

Kerron Johnson, ultimul baschetbalist sosit la U-Banca Transilvania Cluj, a vorbit despre cum s-a adaptat şi obiectivele echipei în următoarea perioadă.

Johnson, 28 de ani, a fost adus la finalul lunii august la U-Banca Transilvania după ce Brandyn Curry a suferit o accidentare gravă în cantonamentul din Serbia.

Americanul nu se consideră drept un înlocuitor pentru jucător de la Groningen şi a venit la cluj cu gânduri mari: "Nu m-am văzut niciodată drept un înlocuitor. Echipa avea nevoie de un baschetbalist pe poziția de conducător de joc. M-au chemat, iar treaba mea nu este să mă gândesc la cine s-a accidentat. Eu am de muncit pe teren pentru a câștiga meciuri. Mă consider un învingător, de aceea m-au și adus.", a declarat Johnson într-un interviu pentru site-ul clubului.


Americanul a fost convins de Silvăşan, Richard şi de Vujosevic să semneze cu trupa ardeleană:"Țin minte că am jucat împotriva Clujului în două meciuri de calificare în Champions League. Chiar am vorbit cu Silvă despre acest lucru. Au fost un oponent pe măsură. În rest, nu știam prea multe despre echipă. Îl cunoșteam pe Patrick Richard și bineînțeles că auzisem de Duško Vujošević. El este o legendă a baschetului și nu ar fi venit la orice echipă. U-Banca Transilvania este un club important care vrea să impresioneze în Europa. De aceea mi-am dorit să joc aici.". a mai spus Johnson.

Fundaşul celor de la U-BT Cluj a mai evoluat în carieră la echipe precum New Zeeland Breakers, Pistoia Basket sau Riesen Ludwingsburg.

abonare newsletter