Sport

România - Rusia se va juca la Cluj-Napoca în Fed Cup! Când va avea loc meciul

Federația Română de Tenis a anunțat locul de desfășurare a întâlnirii de Fed Cup by BNP Paribas dintre România și Rusia, din 7 și 8 februarie 2020, pentru calificare la Turneul final de la Budapesta, din aprilie 2020.

Partida va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cea care a găzduit, până acum, alte patru importante întâlniri ale echipei de Fed Cup a României, în 2016, cu Cehia și Germania, și, în 2018, cu Canada și Elveția.

În cazul unei victorii, România se va număra printre cele 12 echipe care își vor disputa titlul de campioană, turneul final urmând a avea loc în perioada 14-19 aprilie 2020, la Budapesta.


Sala Polivalentă din Cluj-Napoca este la ora actuală cea mai modernă din țară și are o capacitate de 9.300 de locuri, fiind neîncăpătoare la meciurile importante disputate de echipa României de Fed Cup. Suprafața de joc nu a fost aleasă deocamdată de către reprezentanții FRT, dar este de așteptat ca zgura să fie aleasă de reprezentantele României, deoarece rusoaicele au evoluat excelent pe hard în ultimii ani.

Daria Kasatkina, Anastasia Potapova, Anastasia Pavlyuchenkova, Margarita Gasparyan sau Svetlana Kuznetsova ar putea să facă parte din echipa Rusiei la meciul de la Cluj-Napoca.

Etichete: fed cup rusia romania
Ultimele Stiri
abonare newsletter