Sport

Gennaro Gattuso și Sebastian Frey au fost confirmați pentru meciul de retragere a lui Adrian Mutu

Gennaro Gattuso și Sebastian Frey au fost confirmați pentru duelul Team Romania - World Stars.

Adrian Mutu va avea parte de un meci de retragere în care vor evolua Team România și World Stars pe 13 iunie 2020 la Cluj-Napoca, într-un meci disputat pe Cluj Arena.

"Briliantul" a confirmat la început numele lui Francesco Totti și Andrea Pirlo, iar astăzi au fost confirmați și Sebastian Frey, dar și Gennaro Gattuso.


Primul dintre cei doi a fost colegul și unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Adrian Mutu la Fiorentina. Goalkeeperul francez a evoluat în perioada 2006-2011 la Firenze și a fost titular în sezonul 2007-2008, atunci când echipa a ajuns în semifinalele Europa League.

Gennaro Gattuso, legenda celor de la AC Milan, este al patrulea nume important din echipa vedetelor. Mijlocașul italian a evoluat timp de 13 sezoane pentru AC Milan, fiind un rival constant al lui Adrian Mutu în Serie A. Gattuso a câștigat două titluri în campionatul Italiei, UEFA Champions League de două ori, dar și Campionatul Mondial în 2006 cu Italia, fiind atunci desemnat cel mai bun mijlocaș la închidere.

Etichete: adrian mutu
Ultimele Stiri
abonare newsletter