Sport

Falub a răbufnit după Universitatea Cluj - CS Mioveni 2-2: "Nu ne mai respectă nimeni"

Adrian Falub a răbufnit la finalul partidei Universitatea Cluj - CS Mioveni 2-2 din Liga a 2-a.

Tehnicianul celor de la Universitatea Cluj a fost extrem de supărat pe maniera de arbitraj și i-a cerut socoteală centralulului Florin Ovidiu Mazilu, motiv pentru care a fost avertizat de arbitrul din Satu Mare. Falub s-a îndreptat rapid către arbitru după fluierul final, dar acolo s-a lovit de opoziția lui Ionuț Bunea, cel care se pare că l-a înjurat.

”Ăla nu e căpitan, care vine şi înjură antrenorul advers, vorbeşte urât. N-aveam nicio treabă cu el. Doream să vorbesc cu arbitri, cu ei aveam treabă. A venit şi mi-a vorbit urât şi am vrut să-l întreb care e problema lui. Dacă are vreo problemă să o rezolvăm. Eu nu înjur jucătorii. N-am înjurat niciodată niciun jucător”, a spus Falub.


Universitatea Cluj se află pe locul 17 în clasament cu 13 puncte adunate în acest debut de sezon, iar acest lucru a dus la o stare de tensiune la formația ardeleană. Fanii i-au criticat pe jucători în duelul cu CS Mioveni, iar Falub simte că și oficialii FRF au pedepsit acest lucru:

”Nu suntem respectaţi şi este normal lucrul ăsta. Când suntem cum suntem şi unde suntem nu ne mai respectă nimeni. Şi cu programările şi cu arbitrajele. Este ruşinos, suntem de râsul lumii”, a completat tehnicianul clujenilor.


Supărarea lui Falub este oarecum justificată după ce un arbitru a fost la centru în 3 din ultimele 5 meciuri ale Universității Cluj:

”Habar n-am de ce am luat cartonaş galben. Întrebaţi-l pe arbitru că eu nu pot să înţeleg nimic din ce arbitrează ei. Fault pentru noi, el dă lovitură liberă pentru ei şi primim gol. Henţ şi dă lovitură liberă pentru ei. N-am putut să înţeleg niciodată. Am vrut să-l întreb şi eu ce fel de arbitraj e ăsta. Dar ne merităm soarta, dacă la meciul de la Constanţa am avut un arbitru care în ultimele cinci meciuri ne-a arbitrat de trei ori (n.r. - Sorin Costreie, din Buftea, a fost centralul partidei de la Constanţa şi a mai arbitrat-o pe ”U” Cluj în meciurile cu Dunărea Călăraşi, în campionat, şi U Craiova 1948 SA, în Cupă). În toate foarte prost, începând de la Craiova şi până la Constanţa. Nu mai sunt arbitri în ţara asta? În cinci meciuri să te arbitreze unul de trei ori”, a încheiat ofensiva Adrian Falub.

abonare newsletter