Sport

CFR Cluj oferă invitații gratuite pentru fanii care vor să își sărbătorească ziua de naștere pe stadion

CFR Cluj încearcă să își câștige cât mai mulți fani, iar oficialii echipei au decis să ofere invitații gratuite tuturor celor care vor să își sărbătorească ziua de naștere pe stadion.

Oficialii celor de la CFR Cluj au anunțat că înceăpând cu meciul cu Universitatea Craiova, programat sâmbătă 19 octombrie, toți cei care sunt născuți în ziua unui meci al campioanei pot intra gratuit la meci pe baza unei invitații oferite de club.

"Începând de la meciul cu Universitatea Craiova, vino cu buletinul la casele de bilete de la Stadion (în zilele în care se vând bilete pentru meci), iar noi îți oferim două invitatii la partida respectivă fie ca este în Liga 1, Cupa României sau Europa League! ", au transmis oficialii echipei.


CFR Cluj a fost criticată de fani pentru prețul mare al biletelor la meciul cu Lazio Roma din Europa League și încearcă să recâștige fanii prin această decizie. Trupa din Gruia a pus deja în vânzare biletele pentru duelul cu Universitatea, iar fanii își pot achiziționa tichete cuprise între 10 și 100 de lei în funcție de sectoare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter