Sport

Ce chin, ce durere! "U" Cluj s-a făcut de râs şi cu Snagov după un joc execrabil

Universitatea Cluj şi-a supus fanii unui nou chin preţ de 90 de minute în deplasarea de la Ghermăneşti, localitate în care îşi dispută meciurile pe teren propriu Sportul Snagov.

Echipa antrenată de Adrian Falub a practicat un fotbal mizerabil, asemănător cu suprafaţa de joc pe care s-a disputat partida şi a încheiat la egalitate, 1-1, meciul cu Sportul Snagov, echipă care avea un singur punct, trei goluri marcate şi 27 primite în primele 10 etape!!!


Chiar dacă avea posibilitatea de a-şi amâna acest meci, fiindcă are trei jucători convocaţi la echipe naţionale, aşa cum au făcut-o în această etapă UTA, Dunărea Călăraşi, Campionii FC Argeş şi ASU Politehnica, ”U” Cluj n-a dorit să amâne jocul şi s-a prezentat lamentabil în faţa unei echipe care a părut în primele etape că este doar la număr în Liga a 2-a.



Cristi Gavra a fost primul care s-a apropiat de poarta adversă şi a reuşit să pună în pericol poarta lui Micle în minutul şapte. Atacantul clujenilor s-a lovit de portarul celor de la Sportul Snagov şi avea să fie schimbat în minutul 22 cu Rafa Miranda după mai multe încercări de a reveni pe teren.


Ultima clasată din Liga a 2-a a dominat în anumite momente prima repriză şi a fost chiar la un pas să deschidă scorul prin Apostu. Clujenii şi-au creat în finalul primei părţi două ocazii prin Rafa şi Goga, dar de fiecare dată încercările celor doi au fost modeste şi nu au putut trece de portarul Micle.



Repriza secundă nu a fost cu mult mai bună pentru Universitatea Cluj, singurul plus fiind introducerea lui Nicolae Pîrvulescu în locul lui Dan Berci. Mijlocaşul adus de la Pandurii a avut câteva acţiuni excelente în flancul stâng, dar fără mare succes.


Universitatea Cluj aveă să deschidă scorul în minutul 80 prin fundaşul central Kay. Jucătorul din Capul Verde a marcat cu o lovitură de cap după un corner bătut excelent de Rafa Miranda şi se părea că ”studenţii” se vor întoarce la Cluj cu toate cele trei puncte.



Nicolae Pîrvulescu a scăpat singur cu portarul advers în minutul 86 al partidei, dar a ratat inexplicabil şansa desprinderii.
Sportul Snagov avea să dea lovitura în minutul 90, atunci când mingea trimis de Rusu l-a lovit în mână pe Kay în suprafaţa de pedepsă, iar centralul partidei a dicatat lovitură de la 11 metri. Safsaf l-a executat pe Arpad Tordai şi a egalat pe tabela de marcaj.


Clujenii s-au aruncat disperaţi în atac, iar Safsaf avea să scape singur cu Arpad Tordai în minutul 90+5, dar portarul Universităţii a reuşit să evite o ruşine colosală pentru elevii antrenaţi de Adrian Falub.



Paradoxal, după această remiză ruşinoasă Universitatea Cluj a urcat până pe locul 13, fiind la egalitate de puncte cu Ripensia Timişoara, CSM Reşita şi Dunărea Călăraşi. Trupa Falub va juca miercuri împotriva celor de la Farul Constanţa, iar evitarea retrogradării devine obiectivul primordial în acest moment.


Sportul Snagov: Micle - Poştoarcă, Ghidurea, Ad. Neacşu, Turbatu - Ad. Stoica (cpt.)(Cubleşan 66'), G. Apostol - Dorobanţu (Narcis Ioniţă 86'), Nechita, Mirică (Al. Rusu 78') - Safsaf
Rezerve neutilizate: Oct. Stanciu - Ristea, Cos. Novac, Fl. Lungu
Antrenor: Valentin Ivan



”U” Cluj: Tordai - R. Takacs, Kay, Inacio Miguel, Berci (Nic. Pîrvulescu 46') - Al. Pop, Dican, Andre Ceitil (Vl. Mihalcea 79'), Taub - Goga (cpt.), Gavra (Rafa Miranda 22')
Rezerve neutilizate: Gorcea - Burghele, Tiago Gomes, Guedj
Antrenor: Adrian Falub

abonare newsletter