monitorulcj.ro Menu
Sport

Întâlnește-ți campionii! Simona Halep, Ion Țiriac și Ilie Năstase vin la Cluj-Napoca

FRT & Winners Sports Club anunță prezența la Cluj-Napoca a Simonei Halep împreună cu Ion Țiriac și Ilie Năstase.

Întâlnește-ți campionii! Simona Halep, Ion Țiriac și Ilie Năstase vin la Cluj-Napoca

Legendele tenisului românesc vin pe malul Someșului Mic cu prilejul unui eveniment organizat de Federația Română de Tenis și Winners Sports Club. „Cu această ocazie dorim să popularizăm în rândul tinerei generații unul dintre cele mai iubite sporturi din România și din lume la ora actuală”, transmit organizatorii.

Marți, 15 octombrie, de la ora 11:00, copiii cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani sunt așteptați la Winners Sports Club în Parcul Rozelor la întâlnirea cu sportivii români care au făcut istorie în tenisul mondial. Copiii vor avea ocazia să cunoască legendele tenisului și să schimbe cu fiecare dintre ei mingi pe terenurile clubului.


„Ceea ce au realizat până astăzi acești trei sportivi pentru tenisul din România poate fi egalat și continuat de copiii care fac astăzi cunoștință cu performanțele lor. Intrarea este liberă, locurile sunt limitate, iar înscrierea se poate face până luni, 14 octombrie, ora 14:00 apelând numerele de telefon: (0755) 740 407 sau (0755) 046 390”, transmit cei de la Winners Sports Club.