Sport

Vin întăriri pentru Falub! Un jucător crescut în Franța și unul trecut prin Liga a 2-a din România s-au alăturat echipei

Universitatea Cluj a reușit două transferuri importante după criza din acest sezon

Mijlocașii Alexandru Roșca (21 de ani) respectiv Arnaud Guedj (22 de ani) vor îmbrăca, până în vara anului viitor, tricoul Universității Cluj după ce Adrian Falub s-a plâns în ultima perioadă de faptul că echipa este restrânsă din punct de vedere numeric al lotului.

Alexandru Roșca, produs al școlii de fotbal FC Ardealul, este mijlocaș stânga și a evoluat ultima dată la CSM Reșita, fiind legitimat în trecut la echipe precum Daco-Getica București, Dunărea Călărași și Aerostar Bacău.


Arnaud Guedj a fost crescut la formația franceză Le Mans, fiind un mijlocaș central cu dublă cetățenie, franceză și senegaleză. Fotbalistul a evoluat trei sezoane la echipa secundă a celor de la OGC Nice, precum și în campionatele din Ucraina și Albania. Conform site-ului transfermarkt.de., Guedj nu a reușit niciun gol în 43 de meciuri disputate pentru Skenderbeu și Zirka, echipele la care a fost legitimat în cele două țări din afara Franței.

Ultimele Stiri
abonare newsletter