Sport

Omrani şi Traore ar putea rata meciul împotriva lui Celtic Glasgow din Europa League

Billel Omrani şi Lacina Traore s-au accidentat în meciul CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş 3-0 şi ar putea rata meciul cu Celtic Glasgow.

Lacina Traore a început din postura de titular jocul cu formaţia medieşeană, însă nu a putut termina nici măcar prima repriză şi a fost schimbat cu Omrani. Traore a fost titular în meciul cu Lazio din primul meci din Europa.

Noul intrat Omrani a rezistat doar 12 minute pe teren, fiind înlocuit de Michael Pereira în minutul 56 al partidei. Francezul a suferit o leziune musculară şi nu se ştie dacă va putea face deplasarea la Glasgow.


Dan Petrescu va avea mari probleme la meciul cu Celtic dacă cei doi atacanţi nu vor putea fi recuperaţi. Tehnicianul campioanei se va putea baza doar pe Mario Rondon după ce George Ţucudean s-a retras temporar din activitate, iar Valentin Costache a fost lăsat în afara listei UEFA.

Omrani a fost cel mai în formă atacant al lui CFR Cluj în actualul sezon european şi a reuşit să marcheze două goluri pe Celtic Park în turul 3 preliminar din Champions League. Francezul a marcat în trei din ultimele patru partide, în ciuda faptului că a jucat în total doar 200 de minute din cele 360 posibile.

abonare newsletter