Sport

Scandal uriaş după ce fanii lui "U" Cluj au fost lăsaţi de autobuz la Craiova: "Erau drogaţi. L-au strâns de gât pe şofer"

Fanii Universităţii Cluj sunt implicaţi într-un nou scandal monstru după ce în primăvară au provocat incidente grave la meciul cu FC Hermannstadt.

Ultraşii clujeni au închiriat un autobuz pentru a face deplasarea la Craiova cu prilejul meciului din 16-imile Cupei României, dar aveau să se întoarcă cu trenul sau alte mijloace de transport. Mai mulţi fani au condamnat gestul pe reţelele de socializare, însă gestul conducătorului auto se pare că a venit după un drum dificil cu multe şicane între şofer şi ultraşi.

Managerul firmei de transport a explicat că şoferul a plecat de la Craiova singur pentru că suporterii l-ar fi agresat şi ameninţat pe drum după ce au consumat alcool şi droguri.


"Ar fi trebuit să ajungă pe mâna poliției! Noi am făcut plângere la poliție. Au fost 55 de suporteri în autocar, care au început să bea și să se drogheze! Mi-au amenințat șoferul! L-au strâns de gât și l-au amenințat, i-au zis să conducă mai repede, cu viteză mai mare. Autocarul nostru e avion? Erau atât de beți încât au intrat pe stadion la 2-0 pentru Craiova. Șoferul nostru a plecat de acolo de frica lor. Le-am înapoiat bunurile personale și o parte din bani", a declarat managerul firmei de transport pentru ProSport.

Mai mult, șoferul în cauză a dezvăluit prin ce a trecut: "Am plecat din Cluj la ora 11:00. Până la Sibiu ei deja se îmbătaseră bine de tot și începuseră să se drogheze. Se drogau în autocar și își vindeau țigări și droguri între ei.Unul dintre suporteri a sărit pe mine și m-a strâns de gât. Am plecat de capul meu. Simțeam că viața îmi e pusă în pericol. Am găsit în autocar bâte, bricege, cuțite și tot arsenalul unor huligani", a mărturisit şoferul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter