Sport

Gabi Mureşan, fost jucător la CFR Cluj, acuze grave:"Un titlul mi-a fost furat. Unii colegi au luat bani! Probabil de la Becali"

Gabi Mureşan, fostul mijlocaş al celor de la CFR Cluj, a vorbit într-un interviu despre titlul din 2015 pe care l-a pierdut dramatic.

Gabi Mureşan a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din perioada de glorie din urmă cu 10 ani ai lui CFR Cluj, însă cel mai mare regret al carirei îl are din perioada în care a evoluat pentru A.S.A Tg. Mureş. Mijlocaşul a fost unul dintre jucătorii de bază a echipei mureşene în sezonul 2014-2015, dar a ratat titlul inexplicabil.

A.S.A a pierdut puncte importante în ultimele etape, dar cu toate astea avea echipa avea nevoie de un singur punct în ultima rundă pentru a câştigat titlul. Mureşenii jucau în ultima etapă cu Oţelul Galaţi, echipa retrogradată matematic, şi au pierdut după un gol marcat de Alexandru Tudorie la ultima fază.


"Nu mă refer doar la ultimul meci! Mă refer la ultimele 4-5 partide, după ce am bătut Steaua la București. Până atunci noi nu pierdeam nicăieri și am pierdut și la Mediaș, și la Astra, și cu Oțelul „acasă”! Și nu mă refer la greșeală de fundaș sau de portar, mă refer la ratări de la un metru de linia porții… Și cu Galațiul la fel, am mai avut două penalty-uri pe care nu ni le-a dat arbitrul… Dar eu nu zic de arbitru că a fost împotriva ASA-ului, eu spun de ai noștrii… Ceva nu a fost în regulă cu unii dintre colegii mei. Ulterior, am aflat că unii dintre colegii mei au luat bani. Cel mai probabil de la Gigi Becali!  Am aşa o senzaţie că acel titlu mi-a fost furat", a spus Gabi Mureşan într-un interviu acordat pentru Fanatik.

Etichete: becali cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter