Sport

Min"U"nea de la Craiova! "Studenții" câștigă din nou cu om în minus în Cupa României

Universitatea Cluj a câștigat cu 3-2 după prelungiri meciul din 16-imile de finală ale Cupei României.

Formația antrenată de Adrian Falub a fost condusă cu 2-0, dar a revenit excelent și avea să câștige în prelungiri în ciuda faptului că echipa evolua cu un jucător mai puțin pe teren după eliminarea lui Thiago.

Partida din Bănie a început spectaculos cu un recital pirotehnic din partea galeriei oltene, dar și un gol rapid marcat de Claudiu Bălan. Atacantul craiovean avea să înscrie în poarta lui Tordai după o greșeală de marcaj în defensiva clujenilor. Bălan a ieșit din nou la rampă în minutul 14 al jocului, fiind autorul unui nou gol după o fază frumoasă creată de fotbaliștii lui Eugen Trică.


Universitatea Cluj a încercat să revină în joc și a redus din diferență în minutul 41 prin Telcean, cel care a punctat cu o lovitură de cap puternică la un corner executat perfect de Alex Pop. Trupa lui Falub a început bine și repriza secundă, iar egalarea a venit în minutul 51 de la Rafa, cel care a punctat din interioru careului după o pasă excelentă venită de la Florescu.

Cele două formații au produs un fotbal modest până la finalul celor 90 de minute regulamentare de joc și doar eliminarea lui Thiago Gomes a mai trezit publicul de pe Ion Oblemenco. Disputa dintre cele două echipe a ajuns în reprizele suplimentare, iar Rafa avea să aducă golul calificării în minutul 95.


Universitatea Cluj se califică astfel pentru al 3-lea sezon consecutiv în optimile de finală ale Cupei României. Ardelenii au fost eliminați în sezoanele precedente de către Dinamo și Astra Giurgiu.

FC U Craiova: Bodea - Negru, Avram, Gugu, Criştiu - Suciu, Pop - Raicea, Stoenac, Tudor - C. Bălan
Rezerve: Chindriş, Dănănae, Zanfir, Zimţa, Hodoban, Răducanu, Trabalka


U Cluj: Tordai - Telcean, Kay, Inacio, Berci, Taub - Mihalcea, Ceitil, Florescu, Pîrvulescu - A. Pop 
Rezerve: Gorcea, Crăciun, Tiago Gomes, Dican, Burghele, Da Costa, Takacs

Ultimele Stiri
abonare newsletter