Sport

Handbalistele de la Universitatea Cluj şi-au trecut o nouă înfrângere în palmares

Universitatea Cluj este şi în acest sezon victima favorită a echipelor din Liga Florilor, iar după 5 etape are tot atâtea înfrângeri.

Trupa antrenată de Alin Bondar a cedat în această rundă pe terenul celor de la HC Dunărea Brăila cu scorul de 33-25, într-un meci în care formaţia gazdă a condus ostilităţile pe toată durata jocului. Florina Chintoan a fost cea mai bună marcatoare a echipei cu cinci goluri, fiind urmată de tânara Rebeca Necula care a punctat de patru ori, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul Macarenei Gandulfo şi Diana Lazăr.

Pe lista marcatoarelor şi-au mai trecut numele şi Preda (2), Moraru (2), Pica (2), Boian (1), Dindiligan (1).


Universitatea Cluj şi Rapid Bucureşti împart ultimul loc în Liga Florilor, ambele echipe având zero puncte după cinci etape. Formaţia clujeană a marcat 109 goluri şi a primit 143, fiind superioară bucureştencelor la acest capitol. La vârf, clasamentul este condus de Corona Braşov şi SCM Râmnicu Vâlcea, ambele 15 puncte. Formaţia olteană a câştigat în această rundă derby-ul cu CSM Bucureşti şi este mare favorită la câştigarea titlului pentru al doilea an consecutiv.

Ultimele Stiri
abonare newsletter