Sport

Ştefan Radu, Ciro Immobile şi Luis Alberto nu au fost incluşi în lotul pentru meciul CFR Cluj - Lazio

Simone Inzaghi, antrenorul celor de la Lazio Roma, a vorbit despre duelul cu CFR Cluj din Europa League.

Formaţia italiană vine la Cluj după un meci extrem de tensionat în Serie A împotriva celor de la Spal Ferrara, pierdut cu 2-1, după o evoluţie modestă a romanilor în ultimele 25 de minute. Inzaghi a deschis să îi lase acasă pe Radu Ştefan, Luis Alberto şi Ciro Immobile, trei dintre cei mai importanţi jucători ai echipei.

"Am câteva dubii asupra listei finale pentru meciul de mâine. Pot doar să vă spun că Immobile, Luis Alberto şi Radu Ştefan au rămas acasă. Cei trei care au rămas acasă vor juca în weekend. S-au antrenat normal azi şi o vor face şi în următoarele zile.Sper că băieţii  vor fi ok la meciul de mâine, deoarece nu am făcut un meci bun în weekend. În clasament stăm aşa cum stăm, dar lucrurile cred şi sper că se vor regla în următoarele etape. E un sezon diferit. Lazio joacă altceva faţă de ce a jucat sezonul sezonul trecut. Am făcut 25 de minute proaste în ultimul meci şi sper să nu repetăm acest lucru şi în meciul de joi.", a declarat Simone Inzaghi înaintea meciului de la Cluj.


"CFR Cluj este o echipă pe care am studiat-o bine şi am observat că au un joc fizic. Eu personal cred că Omrani este cel mai periculos jucător din tabăra lor.", a  completat antrenorul lui Lazio.

abonare newsletter