Sport

Donatas Tarolis visează la titlu în LNB cu U-BT Cluj: "Felul în care ne antrenăm mă face să cred că putem câștiga titlul"

Donatas Tarolis, unul dintre cele mai importante transferuri reușite de U-Banca Transilvania Cluj în această vară, a vorbit despre ceea ce a găsit la trupa ardeleană.

Donatas Tarolis, 25 de ani, a ajuns în această vară la Universitatea Banca Transilvania Cluj și are un CV impresionant pentru un jucător care va evolua în România. Lituanianul s-a remarcat pe plan intern și a fost legitimat într-o perioadă la Zalgiris Kaunas, echipă alături de care a apucat să debuteze în Euroligă.

Extrema de forță a celor de la U-BT Cluj a recunoscut că venirea lui la trupa ardeleană se datorează în mare parte lui Vusko Vujosevic, legendarul antrenor al echipei de pe Malul Someșului.


„Când te sună un antrenor precum Duško Vujošević şi îţi spune că te vrea în echipă, nu ai cum să îl refuzi. El este unul dintre cei mai mari antrenori din toate timpurile şi era logic să vin. Mi-am dorit să mă alături echipei lui şi nu îmi regret decizia. Cu toţii muncim din greu, băieţii sunt de calitate. M-au primit foarte bine în vestiar, avem o atmosferă pozitivă şi ne ajutăm reciproc.”, a explicat Tarolis.

Noul jucător al lui U-BT Cluj speră ca în acest sezon să cucerească titlul și Cupa României, dar și la un parcurs cât mai lung în FIBA Europe Cup.


 „Ne îmbunătăţim jocul. Acest lucru este cel mai important. Am întâlnit adversari puternici, în special în weekend, dar şi în Serbia. Vreau să evidenţiez faptul că am jucat cu toţii din suflet. Creştem ca echipă şi mă bucură acest lucru. Ne-am propus multe obiective. Întâi vrem să câștigăm campionatul și Cupa României și sperăm la un parcurs lung în FIBA Europe Cup. Nu mă aștept la meciuri ușoare în Liga Națională, dar felul cum ne pregătim mă determină să cred că putem lua titlul.”, a completat jucătorul.

Sursa Foto: Armann Noemi

Ultimele Stiri
abonare newsletter