Sport

Adrian Falub rămâne antrenorul Universității Cluj până în iarnă

Universitatea Cluj caută soluții în această perioadă pentru postul de pe banca tehnică, iar ultima variantă apărută este Gheorghe Mulțescu.

UPDATE: Contactat de Monitorul de Cluj, Adrian Falub a infirmat zvonurile cu privire la instalarea lui Gheorghe Mulțescu. Managerul sportiv a confirmat că el va conduce echipa până în pauza de iarnă.

Universitatea Cluj a început dezastruos actualul sezon din Liga a 2-a, iar echipa se află pe locul 19 în clasament cu trei puncte acumulate în șașe meciuri. Trupa de pe malul Someșului Mic s-a despărțit de Cristi Dulca, iar în locul fostului internațional a fost instalat pentru moment Adrian Falub, cel care a anunțat că de această dată are rolul de manager sportiv și nu vrea să rămână pe banca tehnică.


Oficialii clujeni sunt în această perioadă în discuții avansate cu Gheorghe Mulțescu, conform celor de la Gazeta Sporturilor. Mulțescu are o carte de vizită extrem de stufoasă cu echipe importante din Liga 1, inclusiv Universitatea Cluj. Cel poreclit "SMURDUL" a mai  fost pe banca echipei clujene în 2007, dar nu pentru foarte mult timp.

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter