Sport

Rezultate diametral opuse în Liga Elitelor pentru echipele clujene

Ardealul Cluj, CFR Cluj și Universitatea Cluj au jucat la finalul săptămânii în etapa a 10-a din Seria de Vest din Liga Elitelor.

Cele trei echipe sunt angrenate în Liga Elitelor la categoriile U-17 și U-19, toate trei fiind în primele cinci clasate la al doilea nivel de vârstă.

La U-19, CFR Cluj a pierdut cu 2-0 pe terenul celor de la UTA Arad și a pierdut primul loc în detrimental echipei din Banat, în timp ce Ardealul Cluj i-a spulberat pe cei de la Universitatea Craiova cu 7-1. Universitatea Cluj a reușit doar un egal, 2-2, împotriva celor de la Interstar Sibiu. CFR Cluj este pe locul doi în clasament cu un total de 25 de puncte, unul mai puțin decât UTA Arad. Ardealul Cluj este pe poziția a 3-a cu 20 de puncte, iar Universitatea Cluj se clasează pe cinci cu 17 puncte.


CFR Cluj a remizat 1-1 cu UTA la U-17, în timp ce Universitatea a reușit să câștige cu 5-0 duelul cu Interstar Sibiu. Ardealul Cluj a fost învinsă cu 5-0 de Craiova la această categorie. CFR este pe locul trei cu 23 de puncte, cinci în spatele liderului Poli Timișoara, în timp ce Universitatea Cluj ocupă locul șapte cu 16 puncte. Ardealul Cluj a acumulat 11 puncte și este pe opt în clasament.

În runda următore, Ardealul Cluj se va deplasa la Timișoara, CFR Cluj la Craiova, iar Universitatea Cluj la Brașov pentru meciul cu ACS Colțea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter