Sport

Pașcanu, declarații răutăcioase la adresa FCSB-ului: "Nici nu știam cine e antrenor acolo"

Alexandru Pașcanu, noul fundaș al celor de la CFR Cluj, a vorbit în presa britanică despre transferul la campioana României.

Alexandru Pașcanu a semnat în această vară primul contract de seniori la CFR Cluj după ce a fost crescut la echipele de juniori ale celor de la Leicester City. Internaționalul român de tineret a fost unul dintre cei mai apreciați jucători din academia formației britanice și a fost intervievat de site-ul Leicestermercury.co.uk.

"Am luat în considerare toate aspectele când am ales noua echipă, de exemplu antrenorul. La Cluj, era Dan Petrescu, despre care ştiam că este un antrenor de la care ai ce învaţa. La Steaua (n.r. FCSB), nici nu știam cine antrenează. În plus, ei erau pe o poziţie mai slabă în clasament. CFR Cluj mă dorea de mai multă vreme şi asta m-a ajutat să iau o decizie. La Cluj există mai multă competiţie pe posturi, dar asta mă ajută să mă dezvolt. Ăsta este un lucru bun, deoarece mă face mai puternic de fiecare dată când mă antrenez", a declarat Alex Paşcanu pentru leicestermercury.co.uk.


Alexandru Pașcanu a semnat în această vară cu trupa din Gruia, iar formația antrenată de Dan Petrescu a plătit 300.000 de euro, dar va mai achita 200.000 de euro în următoarele două sezoane și un posibil bonus de 100.000 de euro dacă echipa va intra în grupele UEFA Champions League în stagiunea viitoare.

abonare newsletter