Sport

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, în stare gravă la spital după un accident în Bucureşti

Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal din România, trece prin momente dificile după ce băiatul lui a fost implicat într-un accident grav de circulaţie.

Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident grav sâmbătă noaptea pe Şoseaua Chitilei din Bucureşti, acolo unde se deplasa cu o viteză de peste 200 km/h. Fiul preşedintelului LPF se afla la volanul unei maşini Aston Martin DBS, iar în jurul orei 3:00 a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens unde a lovit mortal o altă maşină.

"Din accident, a rezultat decesul conducătorului aflat în al doilea auto, după manevre de resuscitare şi rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier", a precizat Brigada Rutieră.


Mario Iorgulescu a fost internat şi operat de urgenţă la Spitalul Elias din Bucureşti, iar conform unor surse neoficiale se pare că era în stare avansată de ebrietate.

Silviu Negoiţă, purtătorul de cuvânt de la Spitalul Elias din Bucureşti, a oferit şi el detalii despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu:


„A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic”.

abonare newsletter