Sport

U-BT Cluj visează la titlul de campioană în LNB: "Avem cea mai bună echipă"

U-Banca Transilvania Cluj a realizat o serie de transferuri importante în această vară și visează la câștigarea titlului național în sezonul 2019/2020.

Trupa pregătită din această vară de Dusko Vujosevic a transferat jucători importanți precum Patrick Richard, Karlo Zganec, Artis Ate sau Darko Planinic, iar nivelul de încredere este la un nivel ridicat înainte de startul sezonului.

Planinic, unul dintre cei mai experimentați jucători aduși în această vară, a vorbit într-un interviu despre șansele celor de la U-BT Cluj de a câștiga titlul în actualul sezon.


„Totul este în regulă, ne antrenăm bine, băieții muncesc din greu. Cred că suntem pe drumul potrivit. Am vorbit de câteva ori cu Zeljko Sakic, deoarece și el a jucat anul trecut în Polonia. Mi-a spus numai lucruri bune despre Cluj-Napoca și despre club. Este greu să vorbim acum despre formațiile adverse. Toată lumea se află la începutul sezonului și noi trebuie să ne gândim doar la propria echipă. Avem timp să ne gândim și la ceilalți oponenți. Fanii noștri sunt foarte buni, ne susțin la toate meciurile și mă bucură acest lucru. Sper să vină să ne vadă la primul meci amical de acasă, cu Fenerbahce.”, a declarat Planinic.

Pivotul lui U-BT Cluj a fost întrebat în cadrul interviului acordat pentru clubul ardelean despre campionatul românesc, iar răspunsul a fost unul plin de optimism.


„Ce trebuie să știu? Noi avem cea mai bună echipă și asta contează cel mai mult!.”, a răspuns noul jucător al clujenilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter