Sport

Bogdan Lobonț și-a găsit echipă după plecarea de la Universitatea. Unde va antrena "pisica"

Bogdan Lobonț va face parte din staff-ul lui Cosmin Contra la echipa națională după plecarea de la Universitatea Cluj.

Bogdan Lobonț va reveni în staff-ul echipei naționale a României după ce a ocupat preț de jumătate de sezon postul de antrenor principal la Universitatea Cluj. "Pisica" va avea un rol determinant în ceea ce privește stabilirea portarului titular la echipa națională, iar în weekend a fost la Roma pentru a-l vedea pe Andrei Radu în duelul As Roma - Genoa 3-3.

"Dacă îl vrea Cosmin, nu văd care este problema. Am înţeles că va fi pe partea de observare. Nu putem fi decât mai puternici cu Lobonţ în staff", a comentat Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF.


Echipa națională a României se pregătește de meciurile cu Spania și Malta de la începutul lunii septembrie, iar Bogdan Lobonț va avea o misiune extrem de dificilă. Fostul antrenor al Universității va fi cel care va alege cei trei portari care vor face parte din lotul lui Cosmin Contra.

Echipa națională are mari probleme în ceea ce privește portarii după ce Ciprian Tătărușanu nu a jucat niciun meci oficial la Lyon, iar Costel Pantilimon a fost tras pe linie moartă la Nottingham.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter