Sport

Unul dintre cei mai experimentați arbitri din Europa va conduce Slavia Praga - CFR Cluj

CFR Cluj și Slavia Praga se vor duela miercuri în meciul retur din play-off-ul Champions League.

Italianul Gianluca Rocchi va arbitra partida retur dintre CFR Cluj și Slavia Praga din play-off-ul Champions League ediția 2019/2020. Rocchi va fi ajutat la cele două linii de Filippo Meli şi Giorgio Peretti, în timp ce rezervă va fi Maurizio Mariani, iar arbitri video vor fi Paolo Valeri şi Michael Fabri.

CFR Cluj va avea parte de un nou arbitru important după ce la meciul tur la centru s-a aflat turcul Cuneyt Cakir, arbitru care s-a aflat la centru la partide importante din Champions League în ultimii ani.


Rocchi a arbitrat în weekend partida dintre Sampdoria și Lazio câștigată de formația din capitală cu 3-0 în prima etapă a noului sezon din Serie A. Italianul s-a aflat la centru în Supercupa Europei din 2018, câștigată de Real Madrid în fața lui Manchester United, scor 2-1, și finala Europa League din sezonul trecut, Chelsea - Arsenal 4-1. 

CFR Cluj a pierdut cu 1-0 meciul tur cu Slavia Praga din play-off-ul Champions League, într-un meci în care Billel Omrani a ratat o lovitură de la 11 metri.

abonare newsletter