Sport

OFICIAL Lacina Traore, cel mai scump jucător din istoria CFR, din nou în tricoul vișiniu!

Ivorianul în vârstă de 29 de ani a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani cu formația din Gruia.

OFICIAL Lacina Traore, cel mai scump jucător din istoria CFR, din nou în tricoul vișiniu! OFICIAL Lacina Traore, cel mai scump jucător din istoria CFR, din nou în tricoul vișiniu!

Deși criticat pentru forma slabă din ultima vreme de fostul și noul său antrenor, Dan Petrescu, Lacina Traore poate reprezenta o soluție viabilă pentru ofensiva campioanei. 19 goluri în 61 de partide în toate competițiile a reușit Traore în perioada anterioară petrecută în Gruia.

„CFR 1907 Cluj anunță transferul atacantului ivorian Lacina Traore! Fotbalistul care a mai evoluat în Gruia între 2008 și 2011, a revenit la echipa noastră și va pune umărul la îndeplinirea obiectivelor stabilite. La CFR, Traore va evolua cu numărul 90 pe tricou. Îi urăm bun venit la CFR Cluj și mult succes în tricoul echipei noastre! Hai CFR!”, se arată într-un mesaj postat de „feroviari” pe site-ul oficial.


„Traore deocamdată este ex-fotbalist, n-a mai jucat de nu ştiu când. Poate dacă-l ia Dan Petrescu, poate, aşa zice el, nu eu, va ajunge iar fotbalist cum a fost odată. Sper! Îmi spune el tata, dar până atunci să se apuce de fotbal, că încă nu joacă nimic, stă şi nu ştiu pe unde e acuma (...) Deocamdată a venit Traore, vedem ce va fi. Trebuie să mă hotărăsc zilele astea. Să vedem în ce grupe ajungem, dacă ajungem în Champions League sau în Europa League. Şi după aia voi lua o hotărâre”, a declarat Dan Petrescu, conform telekomsport.ro.

State d`Abidjan, CFR Cluj (2008-2011), Kuban Krasnodar, Anzhi Makhachkala, AS Monaco, Everton, ȚSKA Moscova, Sporting Gijon și Amiens sunt echipele la care a evoluat atacantul ivorian, ultima formație bifată fiind în Ungaria, la Újpest. 6 milioane de euro a încasat CFR Cluj în 2011, la momentul transferului său în Rusia, la Kuban.

Ultimele Stiri
abonare newsletter