monitorulcj.ro Menu

Sport

CFR crede în miracole: „Vrem să auzim Imnul Champions League, să ne ajute Dumnezeu!”

După 1-1 în Gruia, fotbaliștii campioanei sunt optimiști înaintea returului de diseară cu Celtic Glasgow.

CFR crede în miracole: „Vrem să auzim Imnul Champions League, să ne ajute Dumnezeu!”

CFR Cluj este la doar un meci distanță de play-off-ul Ligii Campionilor, și implicit grupele Ligii Europa. După ce au remizat cu Celtic în manșa tur, în turul 3 preliminar, fotbaliștii lui Dan Petrescu sunt încrezători că pot face o figură frumoasă diseară, de la ora 21:45, pe Celtic Park.

„Ne dorim să auzim Imnul Ligii Campionilor, trebuie să facem un meci mare, să ne ajute Dumnezeu și să avem noroc. Ar fi un miracol să eliminăm Celtic, dar noi credem în miracole! Vom evolua cu încredere și determinare, am făcut un meci bun în tur și trebuie să menținem același ritm pentru că vrem să ne calificăm”, a declarat Andrei Burcă. De altfel, în vestiarul campioanei optimismul este cuvântul de ordine, însă toți jucătorii ceferiști sunt conștienți de forța scoțienilor.

„Știam la ce să ne așteptăm și în tur, Mister a pregătit meciul perfect, păcat că nu am reușit să câștigăm, dar acum, în retur, avem șansa noastră. E optimism în vestiar, trebuie să ne dăm viața pe teren, este șansa noastră, ne dorim să rămânem în Liga Campionilor. Celtic este o echipă de mare valoare, cu palmares și istorie incredibilă, jucători buni, majoritatea ofertați de echipe din Premier League, am simțit pe pielea noastră ce forța au”, a punctat fotbalistul „feroviarilor”.

CFR Cluj se duelează diseară, de la ora 21:45, în manşa retur din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor cu formaţia scoţiană Celtic Glasgow. Meciul va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 1.