Sport

U-Banca Transilvania Cluj neagă zvonurile cu privire la salariile jucătorilor

Oficialii celor de la U-Banca Transilvania Cluj au replicat după ce site-ul de specialitate totalbaschet.ro a anunţat că Donas Tarolis, noul jucător al echipei ardelene, ar avea un salariu de 170.000 de euro pe 2 ani.

Presa din lituania a anunţat că Donas Tarolis va câştiga aproximativ 85.000 de euro pe an la U-Banca Transilvania Cluj, însă acest lucru a fost negat de conducerea echipei.

„Am văzut informația de pe site-ul dvs. legat de salariul jucătorului Donas Tarolis, însă menționăm că informația este departe de adevăr, chiar și în contextul unui contract pe doi ani. De asemenea, menționăm că U BT are un buget similar cu anii precedenți chiar în condițiile în care am reușit să aducem un antrenor de primă talie europeană, în prezența domnului Dusko Vujosevic, antrenor ce aduce un plus semnificativ întregului baschet românesc”, a fost mesajul trimis de U-BT Cluj spre totalbaschet.ro.


Zvonurile cu privire la un buget uriaş al celor de la U-Banca Transilvania Cluj s-au accentuat în ultima perioadă după ce echipa a adus baschetbalişti importanţi din Eurocup şi FIBA Basketball Champions League.

Clujenii l-au transferat în această vară pe Brandy Curry, fost MVP în Olanda, Karlo Zganec, multiplu campion al Croaţiei, dar şi jucători precum Artis Ate, Patrick Richard, Rareş Uţă sau Darko Planinic, toţi având CV-uri importante.

Ultimele Stiri
abonare newsletter