Sport

Omul care a refuzat Celtic știe cum poate trece CFR de scoțieni: „Trebuie să fim ai dracu’!”

George Țucudean, golgheterul de la CFR Cluj, știe cum poate echipa sa să treacă de Celtic Glasgow, în „dubla” din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Omul care a refuzat Celtic știe cum poate trece CFR de scoțieni: „Trebuie să fim ai dracu’!” Omul care a refuzat Celtic știe cum poate trece CFR de scoțieni: „Trebuie să fim ai dracu’!”

Jucătorii campioanei României nu se mai tem de nimeni și forțează, cu optimism, calificarea în play-off-ul celei mai tari competiții intercluburi de pe continent. Prima bătălie din dubla confruntare cu Celtic este diseară, de la ora 21:00, în Gruia. Elevii lui Dan Petrescu cred în șansa lor și afirmă că sunt gata să facă „minunea”.

„Orice fotbalist din România și-ar dori să fie în locul nostru acum. Trebuie să mergem mai departe, n-a fost demult o echipă în grupele Ligii Campionilor și sperăm să facem noi minunea asta. Este un meci cu o miză importantă, trebuie să fim mult mai concentrați și ai dracu’, trebuie să fim uniți și să dăm totul pentru a câștiga”, a declarat George Țucudean.


„E important să nu luăm gol și să marcăm cel puțin o dată pentru a ne crea un avantaj pentru retur. Va fi un meci foarte dificil, un adversar de mare calitate, cu jucători buni, echipă care este obișnuită să joace în Liga Campionilor. Meciul va fi greu, dar noi trebuie să avem aceeași mentalitate, să ne facem jocul, să ne apărăm bine și să căutam golul”, a punctat și Mario Rondon, noul atacant al „feroviarilor”.

Partida cu scoțienii are un farmec aparte pentru arădeanul din ofensiva vișiniilor. Când era junior, a fost în probe la Celtic, aceștia dorind să-l transfere, însă condițiile de atunci l-au făcut pe Țucudean să refuze și să revină în țară. Diseară va avea ocazia să-i reîntâlnească, acum din postura de adversar.


„Eram micuț, a fost o experiență foarte frumoasă, trebuia să stau în gazdă la o familie și nu puteam ca minor să stau singur acolo, așa că am ales să vină acasă. Eram la Divizia C sau D, jucam acolo, poate mi-a prins bine că am rămas în România. Mă bucur că am ajuns acum să joc împotriva lor, îmi doream să evoluez pe Celtic Park!”, a mărturisit golgheterul campioanei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter