Sport

Universitatea Cluj a transferat un fotbalist crescut în Italia

Universitatea Cluj l-a transferat pe Roberto Imbrea, un jucător crescut la formaţia italiană Venezia.

Universitatea Cluj a reuşit transferul lui Renato Imbrea, un fundaş român care a evoluat sezonul trecut la formaţia italiană Venezia U19. Imbrea este al 11-lea transfer reuşit de formaţia pregătită de Cristi Dulca şi poate evolua pe postul de fundaş central şi fundaş dreapta în formula antrenorului clujean.

Imbrea a de butat pentru “U” Cluj în meciul amical cu ACS Comuna Recea, partidă disputată duminică în Parcul Iuliu Haţieganu din Cluj-Napoca. Trupa pregătită de Dulca a câştigat cu 3-0 în faţa maramureşenilor, într-un meci decis de golurile lui Rafa, de două ori, şi Firmino dintr-o lovitură de la 11 metri.


Primul “11” al Universităţii a arătat în felul următor:

Dur-Bozoancă – Telcean, Crăciun, Kay, Taub – Ceitil, Mendes – Pîrvulescu, Goga, A. Pop – Gavra.


Pe parcursul reprizei a doua au mai intrat: Costa, Imbrea, Inacio, C. Pop, Berci, Dican, Florescu, Takacs, Firmino, Rafa, Burghele.

Imbrea se alătură lui  Jose Costa, Kay, Andre Ceitil Castanheira, Pedro Mendes, Hugo Firmino, Inacio Miguel, Rafa, Alex Pop, Victor Dican și Artur Crăciun pe fotbaliştilor transferaţi de Universitatea Cluj. Cosmin Dur-Bozoancă a revenit şi el la Universitatea Cluj după ce a fost la un pas de un împrumut la Petrolul Ploieşti.


Universitatea Cluj va debuta în noul sezon al Ligii a 2-a vineri, la Reșița, de la ora 18:00.

Ultimele Stiri
abonare newsletter