Sport

Obiectiv fixat la CFR Cluj: „Titlul, Cupa și un drum lung în cupele europene!”

După aventurile în Franța, Anglia, Belgia, Grecia, Turcia și Norvegia, mijlocașul defensiv Yacouba Sylla și-a declarat obiectivele la CFR Cluj.

Obiectiv fixat la CFR Cluj: „Titlul, Cupa și un drum lung în cupele europene!” Obiectiv fixat la CFR Cluj: „Titlul, Cupa și un drum lung în cupele europene!”

„Feroviarii” și-au întărit echipa față de sezonul trecut, iar printre jucătorii transferați să aducă un plus de valoare lotului se numără și Yacouba Sylla, fotbalist francez care a evoluat pentru naționala din Hexagon la nivel de juniori, iar acum reprezintă selecționata statului Mali.

În vârstă de 28 de ani, Sylla are o bogată experință europeană, trecând pe la cluburi precum Aston Villa, Clermont, Rennes, Montpellier, Kayserispor, Panathinaikos, Mechelen sau Stromsgodset. Acesta a debutat deja în tricoul vișiniu și și-a anunțat ambițiile vizavi de acest sezon.


„Mi-aș dori să câștig cât mai multe trofee, nu se pune problema să aleg. Când joci fotbal, îți impui mereu să câștigi tot. Vom încerca să facem eventul. Acum, cel mai important este să luăm totul pas cu pas, iar primul lucru este calificarea mai departe în turul următor al Ligii Campionilor”, a punctat Sylla.

Sylla a dezvăluit cum a decurs povestea transferului său în Gruia și a recunoscut că numele lui Dan Petrescu a contat enorm.


„Am vorbit cu antrenorul Dan Petrescu o singură dată la telefon înainte să ajung la Cluj și mi-a explicat care este mentalitatea sa și care sunt obiectivele clubului. Îl știam dinainte să vin la echipă pentru că am urmărit câteva partide de pe vremea când el era la Chelsea. Am evoluat și eu în Anglia și știu ce carieră importantă a avut acolo. Îl respect foarte mult, a fost un jucător foarte bun! Dintre fotbaliștii români îl mai știu pe Keșerü, din perioada în care evoluam amândoi în Franța”, a mărturisit noul jucător al campioanei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter