Sport

"U" Cluj a făcut spectacol în al doilea amical din Slovenia. Goga, ONE MAN SHOW la 35 de ani

Universitatea Cluj s-a duelat duminică cu NK Krka, echipă din Liga a 2-a din Slovenia, pe stadionul din Nove Mesto.

Formaţia pregătită de Cristi Dulca a făcut un meci remarcabil şi a reuşit să se impună cu 5-2 după un meci în care Dorin Goga a marcat de două ori în prima jumătate de oră a meciului. Clujenii au început tare meciul, iar veteranul echipei avea să deschidă scorul în minutul 8 cu un lob superb de la aproximativ 11 metri. NK Krka a egalat după 11 minute, dar trupa lui Dulca a mai marcat de două ori până la pauză prin Goga şi Gavra, ambii fiind serviţi ideal de Pedro, iar tabela indica scorul de 3-1 pentru "U".

Cristi Dulca a schimbat masiv la pauză şi le-a acordat minute egale majoritatea jucătorilor, inclusiv puştilor din lot, dar cu toate astea Universitatea a dominat jocul în continuare. Ceitil a dus scorul la 4-1 în minutul 68, în timp ce tânărul Dican avea să puncteze şi el în minutul 81 al jocului cu o lovitură de cap. Krka a stabilit scorul final cu o reuşită în minutul 86 al jocului pentru un 5-2 satisfăcător.


Universitatea Cluj a început meciul cu : Costa - Telcean, Inacio, Kay, Taub - Ceitil - Pedro Mendes, Firmino, Pop - Goga, Gavra

La pauză


Au ieșit: Jose Costa, Telcean, Inacio, Pedro, Firmino și Goga.

Au intrat: Dur-Bozoancă, Florescu, Pîrvulescu, Rafa, Vomir și Dican


În repriza secundă au mai intrat: Burghele, Takacsi, Berci şi Gorcea

 

Etichete: dorin goga u cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter