Sport

U-BT Cluj a transferat doi jucători cu meciuri în Euroligă şi VTB League

U-Banca Transilvania Cluj a reuşit alte două transferuri importante după aducerea americanului Curry

U-Banca Transilvania a ajuns la un acord cu  Karlo Zganec și Artis Ate, doi jucători care se anunţă a fi mult peste media campionatului românesc de baschet masculin.

Karlo Zganec poate evolua pe postul de pivot şi extremă de forţă, iar în ultimel sezoane a evoluat în Croaţia la Cedevita Zagreb, formaţie alături de care a câştigat titlul în Croaţia şi a jucat în competiţii importante precum Euroligă şi EuroCup. Noul pivot al clujenilor a bifat două sezoane în Euroligă, între 2014 şi 2016, strângând 30 de partide. În ultimele trei stagiuni, Cedevita a fost prezentă în EuroCup. În ediţia recent încheiată din EuroCup, noul baschetbalist de la Universitatea Cluj a jucat în 8 partide, contabilizând medii de 4.0 puncte, 2.4 recuperări, 0.9 pase decisive şi 0.8 capace.


Artis Ate este un leton care poate evolua ca şi fundaş, iar în ultimul sezon a reuşit să câştige titlul naţional cu VEF Riga în campionatul intern. Baschetbalistul de 29 de ani a ajuns până în sferturile de finală ale puternicii Ligi VTB. Ate a bifat 25 de meciuri şi a avut medii de 8.8 puncte, 1.4 pase decisive și 2.8 recuperări în această competiţie.

Etichete: u-bt cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter