Sport

CFR-iștii pleacă deciși la meciul cu Academica Clinceni: “Mă interesează doar punctele”

CFR Cluj va juca sâmbătă împotriva celor de la Academica Clinceni în etapa a 2-a din Liga 1.

Tehnicianul campioanei României a vorbit înaintea partidei pe care trupa din Gruia urmează să o dispute în weekend.

Dan Petrescu a anunțat că formula de start a clujenilor va suferi modificări importante la meciul cu Academica Clinceni: “Vom vedea, a trecut puțin timp de la meciul cu Astana. Vor rămâne mulți jucători aici la Cluj, vor fi mulți jucători noi care vor intra la Clinceni. Nu cred că meciurile de Liga a 2-a nu sunt relevante, dar meciul de campionat a fost unul foarte bun. Cred că meritau măcar un egal la Craiova.


Cred că Clinceniul va fi surpriza plăcută a acestui campionat. Au păstrat foarte mulți jucători de anul trecut, au fost foarte buni în atac și în apărare sezonul trecut. Au luat jucători interesanți, per total sunt o echipă foarte bună, care nu are nimic de pierdut. E extraordinar pentru nou, dar să nu uităm că jucăm din trei în trei zile. Nu mă interesează cum vom juca, mă interesează să câștigăm”, a declarat Dan Petrescu.

CFR Cluj s-a calificat miercuri în turul 2 preliminar al Champions League după victoria cu 3-1 în returul cu Astana. Clujenii vor juca în runda următoare cu Maccabi Tel-Aviv la mijlocul săptămânii.

abonare newsletter