Sport

Dan Petrescu și-a betonat contractul la CFR! Antrenorul are o clauză specială

Dan Petrescu se află într-un moment greu la CFR Cluj după un start de sezon fără victorie și multe semne de întrebare.

CFR Cluj a început slab sezonul  și a ratat primul trofeu după înfrângerea cu 1-0 în fața celor de la FC Viitorul, în Supercupa României. Trupa antrenată de Dan Petrescu a pierdut și meciul tur cu FC Astana, în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, iar în campionat a remizat, 1-1, împotriva celor de la Poli Iași.

Seria proastă de rezultate a lui Petrescu a adus mai mult zvonuri cu privire la o demitere a antrenorului, însă Iuliu Mureșan a dezvăluit că antrenorul are o clauză importantă în contract prin care nu poate fi dat afară atât de ușor.


"Nu cred că va fi demis Petrescu. Am înţeles că are şi o clauză, care e destul de acoperitoare. Nu se pot despărţi uşor din cauza clauzei. Eu ştiu că până în septembrie, inclusiv, nu poate să plece. Dar mai mult nu ştiu", a declarat Mureşan, la ProSport Live.

Dan Petrescu se află la al doilea mandat la CFR Cluj. Tehnicianul formației din Gruia a câştigat titlul de campion în sezonul 2017/2018, dar a ales să plece în China, la Guizhou Hengfeng. Petrescu s-a întors în Gruia la finalul lunii martie, trecându-şi în palmares încă un titlu de campion cu ardelenii.

Etichete: cfr dan petrescu
Ultimele Stiri
abonare newsletter