Sport

Emil Boc a lăudat-o pe Simona Halep: „A fost impecabilă în finală”

Emil Boc a lăudat performanţa reuşită de Simona Halep la Wimbledon în cadrul conferinței de presă care a avut loc în cursul zilei de marți.

Primarul clujului este unul dintre cei mai mari fani ai Simonei Halep şi a fost prezent la finala turneului de la Wimbledon. Edilul clujului a avut numai cuvinte frumoase la adresa jucătoarei de tenis.

„A fost o finală de povestit nepoţilor. În primul rând să vezi o finală pe un teren pe care s-a jucat tenis în urmă cu peste 100 de ani este incredibil. Noi ne luptam cu turcii şi ei jucau tenis. Este cel mai elegant turneu de Grand Slam. Nu am văzut nicio publicitate, sponsori nimic, nu am avut voie să folosesc steagu, iar după ce am ridicat steagul de câteva ori a venit un steward şi mi-a atras atenţia. A fost o victorie absolut de vis. Nimeni nu se gândea că în 56 de minute va învinge o legendă a tenisului. Simona a fost impecabilă de la începutul jocului. Ea a controlat jocul de la început până la capăt. Arena a fost 80% cu Serena Williams, dar britanicii au început să o aplaude pe Simona când au văzut cât de bine se descurcă”, a declarat Emil Boc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter