Sport

CFR Cluj își betonează defensiva îmbogățindu-și legiunea străină

După ce șefii din Gruia nu au reușit să-l păstreze în lot pe Kevin Boli, Dan Petrescu este nevoit să se mulțumească cu transferul congolezo-francezului Mike Cestor (27 de ani).

CFR Cluj își betonează defensiva îmbogățindu-și legiunea străină CFR Cluj își betonează defensiva îmbogățindu-și legiunea străină

Deși fostul fundaș al giurgiuvenilor de la Astra se antrena de câteva zile cu gruparea feroviară, mutarea a fost anunțată oficial abia în cursul zilei de sâmbătă, pe site-ul oficial al CFR-ului.

„CFR 1907 Cluj anunță transferul fundașului francez Mike Cestor! Fotbalistul s-a alăturat deja lotului pregătit de Dan Petrescu și a început antrenamentele cu noua sa echipă. Cestor a evoluat în sezonul precedent la Astra Giurgiu, unde s-a remarcat prin evoluțiile sale constante în defensivă. Îi urăm bun venit la CFR Cluj și mult succes în tricoul echipei noastre!”, se arată într-un comunicat al clubului feroviar.


Fostul fotbalist de la Leyton Orient, Boreham Wood, Woking FC și SAS Épinal va câștiga 12.000 de euro pe lună în Gruia. Potrivit Gazetei Sporturilor, salariul jucătorului care a semnat pe trei ani cu campioana României va crește după fiecare sezon cu 2.000 €.

Apărătorul este cel de-al optulea transfer al verii în Gruia, după Luís Aurélio, Mario Rondón, Mateo Sušić, Cosmin Vâtcă, Andrei Burcă, Michaël Pereira și Yacouba Sylla.

abonare newsletter